Betaalbare vakantiewoningen sleutelklaar onderhoudarm

feb 25, 2014

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Betaalbare vakantiewoningen sleutelklaar onderhoudarm

Bron van energie

Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer energiegebruik en zorg voor het leefmilieu. De initiator van het project, Dennis Goosen verwacht dat ecologisch vakantiewoningen de nieuwe vakantie trend gaan bepalen. De woningen zijn voorzien van de innovatie voorzieningen op het gebied van duurzaam, energiezuinig én gezond recreëren.

De huizen worden gebouwd met natuurlijke materialen en hebben hoogpresterende muur-, dak- en raamisolatie, energiezuinige installaties en groendaken. Gezond gebouwd om vrij in te ademen en bron van energie: de vakantiebungalows zijn klaar zijn klaar voor de toekomst! ­ Uw vakantie woning wordt een bron van energie.

[br]Bouw teampartner

Initiatiefnemer Dennis Goosen koos voor een bouwteamovereenkomst met Frits Westerlaken op grond van onze kennis en ervaring met hout en beton constructies, duurzaam bouwen en het meedenken in kostenrisico’s bij de verdere planontwikkeling.

[br]Recreëren met een goed gevoel

Met de eco bungalow betekent kiezen voor vitaliteit, comfort en een goed gevoel. Met uw nieuwe woning kiest u vandaag voor de waarde(n) van morgen.

Groen: bron van vitaliteit
Mensen voelen zich prettig in de natuur. Dat ervaren we tijdens boswandelingen en op vakantie. Groen verkwikt en verzacht. Een groene omgeving nodigt uit om elkaar te ontmoeten. De eco bungalow krijgt een inheemse beplanting met vruchten, noten en nectar. Ook de bestrating van het terras wordt aangepast aan de natuurlijke omgeving. Kijken naar groen werkt rustgevend.

Uw vakantie bungalow in de Brabant grenst aan velden en bossen en is standaard voorzien van een groendak. Groendaken zijn niet alleen mooi. De plantjes zuiveren de lucht en de grond werkt als waterbuffer. Bijdragen aan een schoon leefmilieu maakt blij. Net als het extra wooncomfort dat uw groendak oplevert. Een groendak slijt minder, isoleert extra en helpt zonnepanelen beter renderen. Wonen biedt zo blijvende meerwaarde voor u en uw omgeving.

[br]Groen wonen = meer comfort

Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer energiegebruik en zorg voor het leefmilieu. Nieuwbouwbungalows zijn al energiezuiniger dan bestaande bouw; in de ligt de lat nóg hoger. Dat begint met de bewuste keuze voor natuurlijke materialen. Die zijn van nature schoon, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. De vakantiehuizen op eldoradopark kunnen gebouwd worden met een solide, plafond en energiezuinig en ademend boomstammen van naaldhout uit duurzame bosbouw (FSC-keurmerk). Uw huis krijgt een warme uitstraling.

Daarnaast werkt de aannemer overwegend met meest milieuvriendelijke opties. De combinatie van natuurlijke materialen en goede ventilatie garanderen een gezond binnenklimaat. U kunt vrij ademhalen

[br]Duurzaam wonen = lagere lasten

Hoogpresterende muur-, dak- en raamisolatie houdt het energiegebruik laag. En wat u verbruikt, komt grotendeels uit de eigen omgeving. Dat voelt goed. Elektriciteit van de zon, opgewekt met panelen op uw eigen groendak. Warmte uit lucht, via een innovatieve, technisch bewezen installatie. Uw woning als bron van energie. De lasten blijvend laag.

Zonnestroom van uw dak en warmte van het (Cool) Cube systeem besparen tot maar liefst tachtig procent op de uitstoot van CO2. En uw afhankelijkheid van fossiele brandstof is nog maar minimaal ten opzichte van een traditionele HR CV-ketel. De uitgekiende architectuur, met onder meer overhangende daken als zonwering in de zomer en LED-verlichting in de terreinlantaarns, maken het duurzame beeld compleet.

Uw vakantie huis moet helemaal kloppen, wat uw woonwens ook is. Dat is de vanzelfsprekende visie van ons bedrijf. In de Grond bungalow gaan we met natuurlijke materialen de beste kwaliteit duurzame huizen bouwen. Uw woning wordt geweldig!

Duurzaam gebouwd. Toekomst verzekerd. Gebouwd vanuit de overtuiging dat groen leven een verrijking is. Als bewoner van de ecowoning spaart u zowel het milieu als uw eigen portemonnee. Daarmee kiest u voor zowel een waardevolle als een waardevaste toekomst. Zo biedt groen leven aan de dorpsrand meerwaarde voor de rest van uw leven.

Iglo Bungalow met tuinhuis (verkocht)

Iglo Bungalow met tuinhuis (verkocht)

Deze iglo bungalow met de naam Flower Power staat op  het recreatiepark Eldoradopark. het pareltje van brabantDe vier-persoon bungalow is verzorgd en comfortabel ingericht en biedt een mooi uitzicht. Kortom: een prima bestemming wanneer u regelmatig een relax vakantie...

Lees meer
Acht van Chaam 2018 – 80 jarig jubileum

Acht van Chaam 2018 – 80 jarig jubileum

Acht van Chaam 2018 80-jarig jubileum Wist je dat: De Acht van Chaam al sinds 1933 bestaat en het eerste criterium van Nederland was? Het is mede hierom uitgegroeid tot Nederlands bekends wielersportevenement na de Tweede Wereldoorlog en de klassieker onder de...

Lees meer
Onderlandhuis (verkocht)

Onderlandhuis (verkocht)

DIT OBJECT IS VERKOCHT!Uniek ondergronds vakantiehuis. Recreëren onder eigen grond, de ultieme groene belevenis en een bron van energie.Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer energiegebruik en zorg voor het leefmilieu. De initiator...

Lees meer
Start verhuur van het Onderlandshuis

Start verhuur van het Onderlandshuis

  Uniek ondergronds vakantiehuis. Recreëren onder de grond, de ultieme groene belevenis en een bron van energie. Kom zelf kijken vanaf het begin en bouw je eigen huis onder de grond! Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer...

Lees meer
Verhuur ‘Onderlandhuis’ start juni 2017

Verhuur ‘Onderlandhuis’ start juni 2017

UPDATE: Onderlandhuis verhuur start vanaf juni 2017. Boek nu als eerste dit unieke vakantiehuis. ----------------------------------------------------- De aannemer heeft zojuist laten weten dat de bouw van het Onderlandhuis zo'n 4 maanden vertraging heeft opgelopen. We...

Lees meer

Pin It on Pinterest