Wandel en fietsroutes

In de omgeving van Chaam

  1. Home
  2. Omgeving
  3. Wandelroutes en fietsroutes

Wie van het buitenleven houdt zit goed in Chaam. Vanaf Eldoradopark zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Brabant is een natuurlijke provincie met veel groen, maar ook met zandverstuivingen. Uitgestrekte bossen, prachtige natuurgebieden, heidevelden en schaapskuddes. Perfect om eens te ontdekken tijdens je vakantie!

Wandelroutes Chaam

De omgeving rondom Eldoradopark leent zich uitstekend voor heerlijke wandelingen. Direct vanaf het park starten er verschillende routes, de heidevelden liggen in onze achtertuin! Bij de receptie zijn wandelroutes verkrijgbaar.

Neem uw wandelschoenen mee tijdens uw verblijf op ons park! U zult dag in dag uit genieten van de vele mogelijkheden die Chaam te bieden heeft.

Wandelkaart Strijbeek-Galder

Wandelkaart Strijbeek-Galder

Fietsroutes Chaam

Rondom Eldoradopark liggen tal van fietsroutes. Deze fietsroutes door de grensstreek van België tonen u het Brabantse landschap in volle glorie: het mysterie van de onbekende dorpen Gilze, Riel en Ulvenhout. Deze liggen langs de uitgestrekte bossen.

Via de receptie kunt u verschillende fietsroutes en fietskaarten kopen, waaronder de knooppunten kaart. Adams Fietsverhuur brengt de fietsen op locatie. Bij de receptie zijn ook fietsen te huur, u huurt al een fiets vanaf € 8,50 per dag. Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoeltjes (voor en achter) beschikbaar, ook zijn er kinderfietsen te huur. Vooraf reserveren wordt aangeraden.

Fietsknooppuntenkaarten Baarle

fietsknooppunten

Pin It on Pinterest