Selecteer een pagina

Onderlandhuis Eldorado

Uniek ondergronds vakantiehuis. Recreëren onder de grond, de ultieme groene belevenis en een bron van energie. Kom zelf kijken!

 zoek en boek hier uw verblijf.

Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer energiegebruik en zorg voor het leefmilieu. De initiator van het project, Dennis Goosen verwacht dat ecologisch vakantiewoningen het nieuwe vakantie trend gaat bepalen. De woningen zijn voorzien van de innovatie voorzieningen op het gebied van duurzaam, energiezuinig én gezond recreëren. De huizen worden gebouwd met natuurlijke materialen en zijn hebben hoogpresterende muur-, dak- en raamisolatie, energiezuinige installaties en groendaken. Gezond gebouwd om vrij in te ademen en bron van energie: de vakantiebungalows zijn klaar zijn klaar voor de toekomst! ­ Uw vakantie woning wordt een bron van energie.

U kunt deze ultieme groene belevenis waarmaken in een van de onderlandwoningen op Bungalowpark Eldorado!


PROJECTONTWIKKELING

De ondergrondse huizen nemen deel uit van projectontwikkeling, de vakantiehuizen moeten nog gebouwd worden.

Initiatiefnemer Dennis Goosen koos voor een bouwteamovereenkomst met Frits Westerlaken. ‘Op grond van hun kennis en ervaring met houtconstructies, duurzaam bouwen en het meedenken in kostenrisico’s bij de verdere planontwikkeling.’

Neem contact op voor meer informatie!

Gratis brochure ontvangen?

Vraag onze gratis digitale brochure aan: