Ons iglo kantoortje is geopend op de volgende uren

Ma 09:30-12:00 & 15:00-19:00
Di 09:30-12:00 & 15:00-18:00
Wo Alleen op afspraak
Do 09:30-12:00 & 15:00-19:00
Vrij 09:30-12:00 & 15:00-19:00
Zat 09:30-12:00 & 15:00-18:00
Zon Gesloten

Of bel

Dennis: 06 – 55 77 64 18
Angel: 06 – 27 45 01 62

Huisdieren

UW HUISDIER

Bungalowpark Eldorado biedt u de mogelijk om uw hond of andere huisdieren mee te nemen. Het park heeft een aantal bungalows beschikbaar gesteld waar u en uw huisdier kunnen verblijven. U kunt heerlijk wandelen met uw trouwe viervoeter over één van de vele paden door de bosrijke omgeving. Het vakantiepark beschikt over diverse uitgangen naar dit bosrijke gebied waar u op enkele plekken ook uw hond los mag laten lopen. De kosten voor een huisdier bedragen €4,00 per nacht.

UW PAARD

Naast het meenemen van uw huisdieren, is er ook de mogelijkheid uw paard mee te nemen op vakantie. Tegenover ons park, bij Heikant Stable, bieden wij u een vakantiestalling aan. Zo kunt u tijdens uw vakantie paardrijden in de mooie omgeving van Chaam. Tijdens het verblijf van uw paard beschikt uw paard over een ruime box, weidegang en uitmesten en voeren is bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie over uw paard stallen kijkt u op Heikant Stable.

Huisdieren zijn welkom

Activiteiten

U kunt gemakkelijk naar de Efteling of Antwerpen vanuit Chaam

Heerlijk vertoeven in Brabant betekent niet alleen rust, maar ook gezelligheid en gastvrijheid. In de omgeving van het park is voor iedereen wel iets te beleven, zowel voor jong als oud!?? De diverse pretparken die de omgeving rijk is, liggen op korte afstand van Eldorado park.

Zo heb je de Efteling in Kaatsheuvel op slechts 27 kilometer. Daarnaast heb je Bobbejaanland in Lichtaart (België), Safari & Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Autotron in Rosmalen. Wie liever geniet van de mooie natuur maakt een rondvaart in de Biesbosch, dat is zeker de moeite waard!

Brasserij Offcourse

In het naastgelegen Brasserij Offcourse kunt u genieten van een onbeperkt bourgondisch grillbuffet voor slechts € 19,50. Brasserij Offcourse heeft nog veel meer te bieden: kinderen kunnen zich uitleven in de adventure speeltuin of het hele gezin kan meedoen met de adventure golf.

Wandelen en fietsen

Ook kunt u kunt heerlijk fietsen en wandelen rondom Eldorado. Vanaf het park zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Brabant is een natuurlijke provincie met veel groen, maar ook met zandverstuivingen. Uitgestrekte bossen, prachtige natuurgebieden, heidevelden en schaapskuddes. Perfect om eens te ontdekken tijdens je vakantie!

Alphen-Chaam

Alphen-Chaam is bekend om zijn uitgestrekte bossen, en natuurlijk de Acht van Chaam. De wielerwedstrijd die de eerste woensdag na de Tour de France in Chaam gereden wordt. Brabant staat bekend om zijn Bourgondische karakter. U kunt er de lekkerste, verse streekproducten halen. En met die streekproducten worden ook heerlijke culinaire hoogstandjes gemaakt in de diverse restaurants in de omgeving.

Baarle Nassau (ca. 8km)

Op 8 km van Chaam is Baarle het volgende dorp. In dit dorp zijn België en Nederland met elkaar verweven zijn. Op de kaart heet het Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Baarle heeft enerzijds een gezellige en levendige dorpskern met winkels die iedere zondag geopend zijn, anderzijds de rust van het platteland. Bezoek en beleef Baarle en stap eens over de grens.

Breda en Tilburg

Chaam ligt 18 km tussen Breda & Tilburg in. Deze beide steden zijn sprankelend en gezellig, ze hebben een sfeervol en historisch stadshart. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan hier naadloos in elkaar over.

Ga lekker winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid in de vele cafés, restaurants en terrassen. Maak ook eens een tochtje door de singels van Breda.

Antwerpen (ca. 50 km)

De enorme aantrekkingskracht van Antwerpen met de oude havens en cultuur op de Hollanders is misschien toch vrij simpel samen te vatten: Antwerpen is te vergelijken met Nederland, maar toch altijd net iets anders. Vanwege de overeenkomsten voelt de Nederlander zich thuis en door de verschillen vindt hij Antwerpen nou net zo leuk.

Actueel

Acht van Chaam 2018 – 80 jarig jubileum

Acht van Chaam 2018 – 80 jarig jubileum

Acht van Chaam 2018 80-jarig jubileum Wist je dat: De Acht van Chaam al sinds 1933 bestaat en het eerste criterium van Nederland was? Het is mede hierom uitgegroeid tot Nederlands bekends wielersportevenement na de Tweede Wereldoorlog en de klassieker onder de...

Lees meer
Start verhuur van het Onderlandshuis

Start verhuur van het Onderlandshuis

  Uniek ondergronds vakantiehuis. Recreëren onder de grond, de ultieme groene belevenis en een bron van energie. Kom zelf kijken vanaf het begin en bouw je eigen huis onder de grond! Groen wonen is onlosmakelijk verbonden met comfort, gezond leven, slimmer...

Lees meer
Verhuur ‘Onderlandhuis’ start juni 2017

Verhuur ‘Onderlandhuis’ start juni 2017

UPDATE: Onderlandhuis verhuur start vanaf juni 2017. Boek nu als eerste dit unieke vakantiehuis. ----------------------------------------------------- De aannemer heeft zojuist laten weten dat de bouw van het Onderlandhuis zo'n 4 maanden vertraging heeft opgelopen. We...

Lees meer

Pin It on Pinterest