Uw bungalow boeken

Onze bungalows

Introductie

Op deze zoek en boek pagina kunt u makkelijk de beschikbaarheid bekijken van onze bungalows. Hieronder vind je daarnaast een overzicht van onze bungalows met additionele informatie. In de boekingsmodule kun je kijken of de data nog beschikbaar zijn en je boeking plaatsen!

Tot op Eldorado Park!

Bungalow 13

De vrijstaande koepelvormige bungalow is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning. De bungalow beschikt over airconditioning, een smart-televisie met kpn digitenne, gratis WiFi, elektrische verwarming en een houtkachel.

Daarnaast is er een ruim opslaghuisje voor de visspullen en is er ook een parkeerplek bij de bungalow aanwezig!

Het huisje heeft één van de beste liggingen, waarbij een slaapkamer uitzicht heeft op de middelste vijver.

Bungalow 17

Deze vrijstaande Iglo-bungalow is gerenoveerd in 2018 en beschikt nu over een doorzichtige koepel om de sterren in vol ornaat te kunnen aanschouwen. De bungalow is 55m2 groot en heeft uitzicht op de voorste visvijver. Daarnaast beschikt de bungalow over verwarming en airconditioning (geruisloos), gratis wifi, een slimme TV met digitenne en een draadloos audio systeem, zodat je met je smartphone makkelijk je eigen deuntjes op topkwaliteit kunt afspelen.
Daarnaast beschikt de bungalow ook over een houitkachel en een pagodetent.

Bungalow 18

Deze Iglo-bungalow van 55m2 groot heeft rondom een panorama-uitzicht. Ook is er een parkeerplaats en een opbergruimte voor fietsen en visspullen bij de bungalow aanwezig.
De bungalow beschikt verder over gratis wifi, een smart-tv met interactieve televisie en maarliefst 70 tv-kanalen (ook Duits!)! Daarnaast is er een elektrische verwarming en houtkachel aanwezig, en voor de warme zomerdagen ook een airconditioner.

Bungalow 19

Bungalow 19 heeft rondom het huis een mooi panorama-uitzicht en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een slimme televisie met interactieve televisie (met Duitse zenders) en meer dan 70 kanalen aanwezig, maar ook gratis wifi, een elektrische verwarming, airconditioning (geruisloos) en een houkachel.
Buiten beschikt de bungalow ook over een parkeerplaats en opbergruimte voor fietsen en visspullen.

Bungalow 22

Bungalow 22 is een vrijstaande en koepelvormige bungalow van alle gemakken voorzien. Deze bungalow is bovendien huisdiervriendelijk en heeft een ruime tuin van maarliefst 750m2! Er is een schitterend panorama uitzicht rondom het huisje van 55m2. Ook is er een slimme televisie met KPN digitenne aanwezig en natuurlijk ook WiFi internet. Het huisje is voorzien van verwarming/airconditioning (geruisloos) en een heuse houtkachel! Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerplaats bij de bungalow.

Bungalow 23

Bungalow 23 is een Iglo-type van 55m2 met een panorama uitzicht. Natuurlijk is er WiFi en Digitale Televisie aanwezig in de bungalow. Ook is er een gezellige houtkachel en een gratis parkeerplaats bij de fungalow te vinden.

Bungalow 26

Bungalow 26 is van alle elektrische gemakken voorzien met een draadloos audio systeem, een smart tv met digitenne en natuurlijk WiFi. De airco verwarmt en koelt de bungalow geruisloos. Om het extra behaaglijk te maken is er bovendien een palletkachel aanwezig en kun je tot de parkeerplaats bij je huisje rijden, zodat je niet slecht weer hoeft te trotseren of met koffiers hoeft te sjouwen.

Bungalow 35: Ons Visstekkie

Deze bungalow doet zijn naam eer aan. Hij heeft namelijk perfect uitzicht op de voorste visvijver. De koepelvormige bungalow heeft ook een schuurtje voor alle visspullen en/of fietsen. Daarnaast is ook een parkeerplek bij de bungalow aanwezig. Natuurlijk is de bungalow verder van alle gemakken voorzien, smart-television met KPN digitenne, wifi, elektrische verwarming, een houtkachel, een airconditioner en zelfs een vaatwasser ontbreken niet!

Bungalow 36

Kom heerlijk ontspannen en vissen in bungalow 36. Deze bungalow kijkt uit op de voorste visvijver en is van alle gemakken voorzien (wifi, smart-tv met digitenne, houtkachel, elektrische verwarming, airconditioning die beiden geruisloos zijn). Ook buiten is de bungalow van alle gemakken voorzien met een eigen berging voor fietsen en een parkeerplaats.

Onderlandbungalow 38

Dit unieke vakantiehuis is duurzaam en luxe uitgevoerd. Het huis is ingegraven in een kunstmatige heuvel, waardoor de woning lekker koel is in de zomer en behaaglijk warm is in de winter. Beleef hier de ultieme groene vakantie. De energiekosten bedragen 6,50 per dag, maar hiervoor krijgt u een riante woning van maarliefst 70m2 die van alle luxe is voorzien. Zo is er een keuken met vaatwasser, beschikt de woning over 2 slaapkamers, televisie met KPN digitenne, infrarood-verwarming en een mooie grote raampartij aan de voor en achterzijde van het vakantiehuis. Ook is er een terras aanwezig.

Bungalow 60

Bungalow 60 beschikt over een nieuwe airconditioning en is geplaatst achter de grote vijver. De koepelvormige bungalow beschikt natuurlijk over alle gemakken, zoals WiFi, Smart TV, Digitenne, elektrische verwarming, een houtkachel, een opbergschuur voor o.a. fietsen en een parkeerplaats.

Bungalow 79

Deze koepelvormige Iglo-bungalow zal je een gegarandeerde ontspannen vakantie bezorgen. De 55m2 grote bungalow met panorama-uitzicht is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een televisie met digitenne, elektrische verwarming en zelfs een eigen parkeerplek ontbreekt niet!

Bungalow 90 (Chaamse Hoeve)

Deze vrijstaande recreatiebungalow is maarliefst 70m2. Het is een steden bungalow met 2 ruime slaapkamers.

Bungalow 93

Deze vrijstaande Iglo-bungalow is gerenoveerd in 2018. Het vakantiehuisje met panorama uitzicht beschikt over een slimme televisie met digitenne, wifi, elektrische verwarming en daarnaast ook een houtkachel (en voor de zomer is een airconditioner aanwezig). Buiten is daarnaast ook parkeerplaats aanwezig en een opberghuisje voor fietsen.

Pin It on Pinterest