Stenen Bungalow

Verkoop

  1. Home
  2. Verkoop
  3. Stenen Bungalow

Nieuw te ontwikkelen bungalow op het Eldoradopark te Chaam wordt aangeboden. Exclusieve vrijstaande recreatiebungalow met berging op ruim bemeten perceel eigen grond, variërend van 400m² tot maar liefst 846m².

Begane grond: Entree met een apart toilet. Badkamer met wastafel, toilet, douche. Twee slaapkamer met twee eenpersoonsbedden boxspring bedden beide. Via de entree vaste trap naar de boven. Via de hal komt u in de ruime woonkamer. Het hoge plafond geeft een heerlijk ruimtelijk effect evenals de glazen lichtstraat, waar de zon vrij spel heeft en de voortuin een verlengstuk van de woonkamer wordt.

De woonkamer is uiteraard op diverse manieren in te delen. Deze is aangesloten op de luxe open keuken en voorzien van een schuifpui naar het fraaie terras. Verdieping: Hobbyruimte. De bungalows zijn een lust voor het oog, alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij, de gevels in metselwerk in een warme kleurstelling, de buiten kozijnen, ramen en deuren in kunststof.

Uiteraard kunt u uw eigen wensen nog volledig inbrengen. De bungalows worden aangesloten op eigen nutsvoorzieningen water, elektra en riool.

EXTRA INFORMATIE

Prijs: Op aanvraag
Soort woning: Bungalow Chaamse Hoeve
Aantal kamers: 5
Soort bouw: Gemetseld
Bouwjaar: Nieuwbouw
Ligging: Hele dag zon, tuin rondom plus berging
Verwarming: Open haard
Isolatie: Ja, RC waarde 3.0

 

Pin It on Pinterest